Choď na obsah Choď na menu

Clan Wars a často kladené otázky

26. 12. 2014

Ahojte priatelia.

Troška som snoril po nete a našiel som odpovede na  pár otázok ku Clan War. Kedže to bolo v angličtine musel som použiť translator a moje znalosti. Za akékoľvek nedostatky sa ospravedlňujem.

Dúfam že tu najdete odpovede aj na svoje otazky.

Karous

 

DÔLEŽITÉ

Keď sa hovorí o WAR BASE znamená, že to je  vaša dedina na vojnovej  mape. Nie tá normálna čo máte v hre ako takej.

 

Čo sú Clan Wars? Ako to funguje?

Clan war je strategická bitka medzi dvoma klanmi. Sú tu 2 fázy Clan Wars,

Deň prípravy  a Deň bitky. Každý účastník môže útočiť len 2x počas bojového dňa. Na konci Clan Wars, klan, ktorý získa najviac hviezd z útokov vyhrá bitku.

Každý člen klanu, ktorý urobí úspešný útok počas Clan Wars si zarobí nejaké zdroje počas útoku, ale len víťazný klan dostane veľký bonus na konci Clan War. Clan War je zadarmo a každý klan sa môže rozhodnúť či sa do Clan War prihlási.

 

Čo sa stane s mojou dedinou počas klanovej vojny?

Vaša Dedina je vždy v bezpečí pred Clan War útokmi. Pretože v Clan Wars sa útočí na vašu War Base. Vašu normálnu dedinu, zdroje, trofeje a štít v Clan Wars nikdy nestratíte.

 

Kde nájdem Clan Wars?

Ak ste v klane, môžete pristupovať ku Clan Wars kedykoľvek pomocou tlačidla Clan Wars na ľavom dolnom rohu na obrazovky. Odtiaľ, môžu Leader a Co-leadri začať Clan Wars. Ak Clan Wars prebieha, stlačením tohto tlačidla sa dostanete na mapu vojnovej zóny.

 

Chystáte sa do vojny? Čo je dobre vedieť

 

Ako sa dá začať vojnu klanov?

Leader a C-Leaderi môžu přihásit svoj klan do Clan Wars stlačení tlačidla "Štart WAR". Spustí sa vyhľadávanie súpera klanu, a máte možnosť vidieť veľkosť Clan Wars (napr. 15 vs 15). Clan Wars začne okamžite po tom, čo bol súper nájdený.

Nájdenie súpera klan môže trvať niekoľko minút, ale nie je potrebné čakať na obrazovke Clan Wars. Môžete zavrieť okno s červeným tlačidlom "X" a budete upozornení až sa nájde nepriateľský klan.

 

Čo sa stane, keď opustím klan počas Clan War?

Potom, čo leader alebo co-leader stlačí tlačidlo "Štart WAR", máte možnosť odísť, pripojiť sa k inému klanu a potom sa vrátiť sa do pôvodného klanu a pokračovať v účasti v Clan Wars. Váše WAR Base základňa zostane vo vojnovom mape, aj keď natrvalo opustíte klan.

 

Aké sú minimálne požiadavky na klan ktorí chcú ísť do Clan Wars?

Jedinou podmienkou je, že klan musí mať najmenej 10 členov.

 

Čo to znamená, keď mám člena klanu, ktorý je nespôsobilý k Clan Wars?

Členovia, ktorí sú v klane noví, nie sú spôsobilý pre vojnu v prípade, že opustili svoj predchádzajúci klan zatiaľ čo prebiehala Clan Wars. Môžete si skontrolovať zoznam členov klanu a zistiť, či sú členovia spôsobilý pre Clan Wars.

 

Čo sa stane, keď niekto v mojom klane nie je aktívny v Clan Wars?

S neaktivným  členom sa zaobchádza rovnako ako s aktívnymi. Tzn že na neho bude súper normálne útočiť.Až na to že naš neaktivny člen nedá žiadne potrebne hviezdy pre klan.

 

Možeme žrušiť Clan War?

Predtým, než je nájdený súper, môžete sa zrušiť hľadanie stlačením tlačidla "Storno". Avšak, potom, čo súper bol nájdený, Clan Wars nemôže byť zrušená.

Clan Wars matchmaking

 

Ako sa súperi pre Clan Wars vyberajú?

SUPER v Clan Wars sa vyberá na základe sily ich členov. Na rozdiel od multiplayerových bitiek, nerozhodujú trofeje. Potom, čo je nájdený nepriateľský klan, vojna začne okamžite. Neexistuje žiadny "nexting" v Clan Wars.

 

Ako je  vypočítaná sila klanu  v Clan Wars?

Sila klanu je založená na útočnej sile každého člena (vojsko, army camp kapacita, spelly  a hrdinovia) a obrannej sile (obranné budovy, múry, pasce a hrdinovia). Rôzne rozloženie a Base dizajn nemajú vplyv na silu jednotlivca / klanu.

 

Môžu súperiť klany o rôznych veľkostiach?

Oba klany musia mať vždy rovnaký počet WAR Bases. Výber Clan Wars súpera je vždy iba medzi klanmi rovnakej veľkosti. Aby bol rovnaký počet War base na oboch stranách niektorí členovia (1-4 na klan), môžu byť vybraní iba ako diváci bez možnosti zúčastniť sa Clan Wars.( vždy ide o posledne  jedno až štyri miesta)

 

Vojnova mapa

Každý TH na WAR mape predstavuje jednotlivé WAR Base. Po kliknutí na TH, môžete zobraziť viac informácií o tomto hráčovi, ako je napríklad počet dokončených útokov atď. Môžete tiež darovať vojská a po kliknuti na Th supera možete, buď preskúmať war base supera alebo zautočiť

 

Ako sa vojnové základne zobrazujú na War máp?

Základne sú zoradené od najsilnejších po najslabšie. Trofeje nemajú žiadny vplyv na poradie báz.

 

Ako sa líši War base od normálnej Vesnce?

Váš War base je veľmi podobná vašej dedine, s niekoľkými výnimkami. Váša War base negeneruje zdroje. Clan Casle vo War Base musí byť donatovaný oddelene od klasického CC. Vo War Base nikdy nebudete musieť rearmovat svoje pasce, xbow a inferna alebo hrdinu. War base nemôže byť  prestavaná počas Bitky iba počas dňa pripravy.

 

Môžem cvičiť vojakov alebo robiť kúzla v mojej War Base?

Nie vojna War base je určená iba pre obranu. Vojsku na útok si urobíte vo svojej normálnej Dedine.

 

War: Prípravný deň (24 hodín)

 

Čo sa deje počas prípravného dňa?

To je deň, kedy klany pripraví na obranu, zhromažďujú informácie o súperovi a urobia plán útoku. Počas tohto dňa sa neútočí, ale to je rozhodujúci čas pre vypracovanie stratégie ako vyhrať Clan Wars!

 

Ako môžem zmeniť usporiadanie mojou War Base?

War base si môžete upravovať stále v editore dedín ale iba počas prípravneho dňa možeš nastavit aktivnu tu , ktora bude pre nasledujucu bitku

 

Ako funguje donatovani CC vo War base?

CC vo War base je odlišný od CC vo vašej dedine a musia byť nadonátováný samostatne. Vojaci darované do War Base ju budú brániť po všetky bitky v Clan Wars. Na rozdiel od svojeho klasického CC, nie je potrebné CC vo War base dopĺňať po každej obranne. Pamätajte, že vojaci nemôžu byť darováí počas Vojnového dňa, iba v prípravnom dni.

 

Môžem požiadať o konkrétnej jednotky pre svoj CC vo War Base?

Áno. Môžete napísať žiadosť o jednotky ktoré chcete. Požiadavka sa zobrazí pri vášom TH na War mape.

 

Čo sa stane, keď kliknem na tlačidlo "SCOUT" vo war mape?

Môžete slobodne preskúmať všetky spojenecké i nepriateľské vojnové základne a zobraziť si ich rozvrhnutie. Skauting je kľúčovým nástrojom pre vojnovú stratégiu klanu, pretože umožňuje poradiť sa v klane ako útočiť na konkrétnu základňu v predstihu.

 

War: Bojový deň (24 hodín)

 

Čo sa deje počas dňa bitky?

To je deň, kedy klany útočia a získavajú hviezdičky za úspešné útoky. War base nemožno počas bojového dňa zmeniť. Venujte pozornosť tomu, ako sa bránia súperove war bases  prispôsobte svoju stratégiu podľa potreby, aby ste maximalizovali získané hviezdy pre Váš klan!

 

Koľkokrát môžem zaútočiť v Clan Wars?

Môžete útočiť iba 2 krát počas bojového dňa! Použite  klan chat pre plánovanie svojich útokov vopred. Môžete si zvoliť ľubovoľnú War Base k útoku, ale majte na pamäti, že nemôžete útočiť na rovnakého súpera oboma útokmi.

 

Na koho sa mám zaútočiť? Aký je odporúčaný cieľ?

Hlavným cieľom útoku v Clan Cars je získať hviezdy pre svoj klan. Je dôležité, aby ste napadli súpera ktorého si myslíte že môžete poraziť. Ak sa vám nepodarí vyhrať žiadny z vašich útokov, nielen že nezarobíte hviezdičky pre svoj klan, ale ani nebudete participovať na konečnom bonuse

Počas bojového dňa, uvidíte vždy odporúčaný cieľ na War mape. Odporúčaný súper sa vám vyberie na základe vašej a súperovej sily. Môžete tiež Scoutnout iného súpera, aby ste zistili, či sa vám nejaký nepáči viac.

Predtým, než na niekoho zaútočíte, tak je dobrý nápad zobraziť si replaye z predchádzajúcich útokov na tohto súpera. To by vám mohlo poskytnúť cenné informácie pre pasce, čo má v CC, a účinnosť niektorých stratégii útoku.

 

Čo určuje najlepší útok proti War Base?

Najlepšií útok je ten, ktorý získal najviac hviezd. To je ten čo sa bude započítavať do celkového počtu hviezdičiek klanu uvedených v hornej časti War máp.

 

Musím si postaviť armádu na útok na nepriateľskú War base?

Áno. Vaša útočiaca armáda musí byť vytvorená vo vašej normálnej dedine, rovnako ako pre normálny multiplayer. Pripravte si hrdinu, naplnte si normálny CC a nezabudnite na kúzla.

 

Ako môžem zobraziť replay útoku?

Najlepší útok vykonaný proti spojeneckej alebo nepriateľskej War base možno zobraziť pomocou tlačidla Replay na TH vo War mape.

Okrem toho, každý útok zo strany každého účastníka vo vojne môže byť preskúmaný a prehratý stlačením modro-bielej hviezdy zobrazenej v hornej časti obrazovky a následne vyberiete kartu vojnových udalostí.(War events)

 

Prídem o štít keď zaútočím v Clan Wars?

Nie, neprídete.

 

Ochráni ma štít v Clan Wars?

Nie, štít v Clan Wars nie je.

 

Musím rearmovat Trapky a  xbow .... Po prehratej obrane?

Nie nemusíte, všetko je okamžite pripravené na ďalšie obranu.

 

Winning Clan Wars

 

Ako je víťazný klan určený?

Víťaz je určený podľa celkového počtu hviezdičiek získaných pre klanu, ktorý je vždy na displeji v hornej časti vojnovej mapy počas bojového dňa. Ak chcete vyhrať vojnu klanov, musí váš klan získať viac hviezd, než súperiaci klan a to v okamihu keď skončí  deň bitky.

 

Aký je maximálny počet hviezdičiek ktorý môže klan získať?

Každý súper môže byť porazený na 3 hviezdičky. Takže maximálny počet je počet Ware base x3

 

Čo sa stane, keď náš klan vyhrá Clan Wars?

Okrem slávy z víťazstva, každý zúčastnený člen víťazného klanu okamžite získa plnú bonusovú korisť, podľa toho nad kolkými súpermi vyhral. Okrem toho klan získa cenný bod, za výhru v Clan War, ktorý je vidieť v popise klanu .

 

Čo sa stane, keď náš klan prehrá Clan Wars?

Okrem hanby z porážky, nebudú členovia porazeného klanu odměměni bonusovú korisťou Členovia porazeného klanu dostanú zarobený bonus ale bude výrazne zmenšený

Ak bude remíza, oba klany dostanú po 50% bonusoveho  lootu.

 

Clan wars bonus loot

Váš súčasný Bonusový loot je vždy zobrazený v ľavom hornom rohu War mapy

 

Dostanem bonus, ak náš klan nevyhrá Clan wars?

Áno, vždy dostaneš 20% svojho z Bonus Lootu, aj keď váš klan prehrá, alebo vojna skončí remízou.

 

Môžu moji spoluhráči ťažiť z môjho bonus Loot? Alebo mi ho zvýšiť?

Nie, Váš bonus loot je úplne váš a odráža váš výkon vo Clan Wars. To je len váš bonus a len pre vás. Bonus dostanete vyplatený po skončení Clan wars - ale len určité percentá ak bude remíza alebo váš klan prehrá.

 

Ako sa War bonus vypočítava?

Rôzne základne majú rôzne množstvo bonusového koristi. Čím vyššia je obranná sila základne tým je väčší bonus. Množstvo bonusov ktoré môžete získať, môžete vidieť počas vojnového dňa keď kliknete na nepriateľský TH na War mape

 

Čo je za zdroje su v zásobnikoch  počas vojnového útoku?

V baniach, driloch, kolektoroch a zásobnikoch je vždy malé množstvo dostupných zdrojov. Táto korisť sa pripíše na vaše sklady okamžite. Avšak, množstvo koristi v týchto skladoch je pevná, a bude vždy oveľa nižšie ako bonus loot. Ak chcete maximalizovať svoje zisky, vyhrávajte svoje útoky a vyhrajte Clan Wars!

 

Mám strach o svoje zdroje vo svojej normálnej Dedinu!

Nie, nemusíte sa báť o tieto zdroje sa v klanových vojnách nehrá.

 

Kde je môj bonus loot, keď Can Wars skončí?

Clan War bonus  je uložené v CC. Je to bezpečnejšie ako v klasických skladoch. Ale vyberajte to pravidelne, pretože váš CC môže mať len obmedzené množstvo.

 

Koniec vojny

 

Môžem zobraziť Clan Wars potom, čo skončila?

Áno! Celá vojna mapa a všetky bojové replaye budú k dispozícii na nejaky čas po skončení Clan wars.

 

Čo sa stane, keď vojna skončí, keď server bude v Maintanace?

Vojny sa pozastavia, keď server bude v Maintanace. Prípravný a bojovy deň sa o túto dobu predĺžia

 

Ako začať nový clan war keď jeden práve skončil?

Leaderi a Co-leaderi môžu ísť do novej bitky okamžite.

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

slanoAni - gsaxzvofbldageleBtjveilme

28. 5. 2021 19:24

discount code for canadian pharmacy https://pharmacyken.com/ - trust pharmacy online reviews canadian pharmacy venice fl

Ameksloh - cialis 20mg afhsdbcNughninczyvir

27. 5. 2021 4:12

how fast does cialis work https://rcialisgl.com/ - how to get cialis without a doctor generic cialis no prescription paypal

AmeksVed - pharmacy near me now dgsolbvfdNughnincsqyre

26. 5. 2021 0:27

what does cialis cost https://krocialis.com/ - cialis 20mg costo cialis da 5 mg

GtnbUnlig - best liquid tadalafil 2018 olgstnoegfdageleBtjveilmq

24. 5. 2021 15:07

shelf life of viagra https://jokviagra.com/ - free viagra samples by mail natural viagra alternative

Anooslano - comprar la viagra fcsogsaxzvofbldageleBtjveilmd

24. 5. 2021 13:06

viagra how long it takes to work https://llviagra.com/ - ar viagra veikia moteris de unde pot lua viagra

LbsoAmeks - thompsons pharmacy dgsolbvfdNughnincgwkho

23. 5. 2021 4:08

generic cialis price https://ucialisdas.com/ - black cialis mexico cialis cipra

RebfAmeks - buy cialis from canadian pharmacy afhsdbcNughnincikwcp

18. 5. 2021 5:03

cialisgeneric https://rcialisgl.com/ cheap viagra and cialis in australia

LbsoAmeks - cvs/pharmacy dgsolbvfdNughnincaajkg

17. 5. 2021 3:13

cialis (generic) https://ucialisdas.com/ professional cialis

GtnbUnlig - tadalafil para que sirve olgstnoegfdageleBtjveilmm

16. 5. 2021 10:21

buy viagra cheapest https://jokviagra.com/ viagra samples free

Bbshcind - tadalafil patent expiry hvdgeeahdageleBtjveilms

12. 5. 2021 0:23

female viagra porn https://loxviagra.com/ generic viagra prices

Anooslano - hva gjГёr viagra fcsogsaxzvofbldageleBtjveilmy

7. 5. 2021 17:59

viagra post prostatectomy https://llviagra.com/ sky viagra

Bbshcind - tadalafil dose hvdgeeahdageleBtjveilml

4. 5. 2021 19:38

how long does it take for viagra to kick in https://loxviagra.com/ - watermelon natures viagra watermelon natural viagra

Lrbsslano - how does levitra work fdvefbfbldageleBtjveilmp

23. 4. 2021 18:24

levitra dose https://uslevitraanna.com/ levitra free sample

LhdvAmeks - pharmacy express dgsbvfdNughninchoekp

23. 4. 2021 5:33

cialis generic https://asciled.com/ - cialis no prescription overnight shipping generica cialis

Brfgcind - how to get cialis for free hvgeahdageleBtjveilmu

31. 3. 2021 12:48

https://ljcialishe.com/ - is there a generic cialis available? https://cialisvja.com/ - what does cialis do https://viagraonlinejc.com/ - viagra competitor https://viagratx.com/ - levitra vs viagra https://buycialisxz.com/ - buy cialis

GrvUnlig - cialis without a doctor prescription usa olgsanvoegfdageleBtjveilmj

30. 3. 2021 5:21

https://kloviagrli.com/ - viagra uses https://vigedon.com/ - canadian pharmacy viagra https://llecialisjaw.com/ - cialis amazon https://jwcialislrt.com/ - how many years can you take cialis? https://jecialisbn.com/ - where to buy cialis online

marko - gemy

18. 2. 2016 15:00

neviete aké je poradie na získavanie gemov zo stromov kríkov a pod.?

matej - zabavne

16. 3. 2015 21:03

Mozem ist k vam do klanu ?

tex - New pravidla

25. 1. 2015 20:36

nežartuj že máte úpravu pravidiel.... Sak ste Closed...

Karous - Re: New pravidla

27. 1. 2015 15:14

Nejak nerozumiem prečo by sme nemohli zmeniť pravidla klanu aj napriek tomu že sme closed?