Choď na obsah Choď na menu

3-STAR Dragon attack (TH7/TH8)

13. 12. 2015

6-final-dragon-attack.jpgV prvom rade, len krátky predslov k útoku. Útok je testovaný a vhodný pre TH7 a TH8. Ak urobíš všetko ako popisujem garantujem Ti 3-STAR útok na takmer akúkoľvek TH7/TH8 base. Prečo nie na všetky? Pretože nikde nevieš 100% odhadnúť kde má nepriateľ bomby, alebo ako sa Ti draci pri útoku budú pohybovať, ale vieš ich nasmerovať! Tak isto nemusíš vždy mať 10x drak, 5x ballón v CC, 3x rage spell môžeš ísť aj inak napr. 9x drak 10x ballón, 2x ligting spell 1x earthquake spell a 1x rage spell JE TO NA TEBE ako si to naplánuješ! Ja dole uvediem príklad na 9x drak 5x minion 3x rage spell 1x posion spell a trošku archerov a goblinov na čistenie dediny. Dollar.

 

Čo potrebuješ?

  • 10x lvl 2 drakov (th7) alebo 10x lvl 3 drakov (th8)
  • 5x lvl 6 balón v clan castli
  • 3x lvl 3 rage spell (odporúčam) alebo 2x lighting spell + 1x eartquake spell (neodporúčam) alebo 3x lighting spell (neodporúčam)
  • 1x posion spell  nemusí byť ale pomôže 

 

Ako na to?

 

1. Premysli si vopred plán cesty drakov (scouting)

V prvom rade si prezri dedinu, pozri sa kde má AIR DEFENSE (červená), má ich navrchu tak som sa rozhodol začať zhora aby som stihol zničiť všetky 3 air defense predtým než sa dostanem na TH (ktorá ma veľa HP a zdržala by ma), dôležité je aj AIR SWEEPER..on ho mal dobre otočený ale bol ďaleko moc mu nepomohol, modrou farbou sú budovy ktoré pred útokom zničím aby na ne nešli draci ale aby išli dostredu (TUNELOM,LIEVIKOM - biela farba), clan castle si moc nevšímam pri útoku drakmi, ani tesly (ktoré su asi v zelenej oblasti odhadom), vzadu má aj veľa lukostrelcov, čo je pre nás zle, ale kedže draci majú veľa HP tak to vydržia aj s kingom. Niekedy je dobré zozadu poslať kinga aby trošku odtiahol útoky na seba. Ja som ho poslal zľava, čo nebolo najlepšie.

2.jpeg

2. Vytvor TUNEL (lievik,funnel) - najdôležitejšia časť útoku

Volať to môžeš ako chceš ( na youtube to volajú funneling) , v princípe ide o to aby si drakov pekne nasmeroval tam kam chceš a to zničiť čím skôr AIR DEFENSE ktoré ma nepriateľ v strede dediny, niekedy aj po bokoch, vtedy to je ľahučké. imni si že som nezobral 10x draka (mohol som) ale namiesto toho som zobral pár minionov a archerov aby urobili cestu pre 9 drakov dostredu, miniov som zobral preto lebo keby tam dám 2 drakov tak oni by šli po bokoch a do stredu by som tým pádom pustil len 8 drakov, čo by mohlo byť tragické pre útok. Po bokoch dávam drakov vtedy keď viem, že sa otočia do stredu ku hlavnej skupine. Toto bola výnimka. Takisto sa snažím aby mi minionov nezabil archer tower alebo air defense...pred útokom som si kukol aký maju dosah a zistil som, že tam nedostrelia.

3.jpeg

2. Pusti zvyšok drakov (killsquad)

Keď minioni zničia budovy po bokoch všimni si že je tam medzera ktorá urobío cestu pre drakov dostredu dediny, lebo draci idú po najbližšej budove a keď je tam diera tak tam nejdu,  mojím cieľom je aby sa dostali čim skôr dostredu kde zničia air defense 

4.jpeg

3. Použi RAGE spelly a POSION spell

Draci sú pomalí, preto keď po nich začne strielať prvá air defense alebo sa k nim dostanú jednotky z nepriateľovho clan castlu, vtedy pustím prvý rage spell a posion spell. Druhý a tretí pustím keď sú blízko TOWN HALL alebo air defense. Ja som omylom stlačil 3 rage spelly na jedno miesto, ZBYTOČNE. Zabudol som v strese prekliknúť na posion spell ktorý som chcel dať na napriatelovú armádu. 

5.jpeg6.jpeg

4. Pusti ballóny

Balóny môžeš pustiť po prvom rage spelle aby ho aj oni ešte stihli využiť, nepúšťaj ich predým ako draci začnú ničiť air defense! Balóny sú veľmi dôležité aby zničili v strede zostávajúce air defense!

5. Pusti Kinga  (clear dediny)

Toto už nie je až tak dôležitá časť ale niekedy sa oplatí keď ti ostane málo drakov..aby im pomohol  king tak že bude zachytávať časť striel lukostrelcov alebo aby si stihol zničiť dedinu skôr ako dojde čas. Ja som mal aj pár archerov a goblinov.

8.jpeg

 

11.jpeg

 

Náhľad fotografií zo zložky Dragon attack